2023-02-15 41 瀏覽
同朋友玩完瑜伽🌻係附近搵下嘢食啦!手機睇到一間西式餐廳,有意粉,有扒,心血來潮想試,去到門口見到裝修都幾靚,好岩打卡既地方🤪咁就試一次🌸一入門口好好招呼,佢地員工好好禮貌,個個都態度好好,最後都有問我地有無其他需要,問佢有咩食物推介都介紹得好清楚,員工服務好細心,一望就知我要落單定埋單 👩‍🦳簡單比幾個好評先:☸️Cappuccino真係好好飲喎,香醇絲滑口感,成杯飲曬😱☸️活 all day breakfast $138☸️☸️呢個份量來講,足夠我地兩個人一齊share, 好好食喎,我地一件不漏清碟🫡☸️蜆肉白酒蒜片橄欖油炒意粉  $118☸️☸️蜆肉同意粉份量多,意粉好出色,好食😧呢度地點好方便,得閒可以出來食個lunch, 價錢方面都好合理,菜式選擇多,其實最鍾意合環境,乾淨衛生😉

簡單比幾個好評先:

☸️蜆肉白酒蒜片橄欖油炒意粉  $118☸️☸️
蜆肉同意粉份量多,意粉好出色,好食😧