餐廳: 家傳滬曉
資訊:

2016-08-28 2170 瀏覽
假期午餐,除咗食得好,都會要求感覺悠閒的。哩間餐廳唔駛點等位,價錢都比想像中相宜(好耐之前嚟過食晚餐,屬少少高檔,但食物質素就唔太穩定)星期日午飯時間,見餐廳除咗大枱,幾乎滿座,服務員主動就嚟講話執埋張枱就可以入座。門口有D後備椅,等位都有得坐。兩個人都有卡位坐午市套餐都有二十幾款, 有面又有飯。燻魚味道不過不失,甜味道唔太重。擔擔麵就湯同醬都好濃,花生同鹹菜加麻醬好足料,就爭少少辣味。獅子頭菜飯都係上海菜熱門選擇。豬肉球淋淋的,雖然味道只屬一般,但送飯都好,而且有好多伴菜,份量夠。值得一提嘅係隨餐附送嘅炸菜有驚喜,比出面買到嘅淡口,就咁食同送飯都正。茶錢要8蚊位就相對貴唔想等位又坐得舒服可以一試。
假期午餐,除咗食得好,都會要求感覺悠閒的。
門口有D後備椅,等位都有得坐。
兩個人都有卡位坐
午市套餐都有二十幾款, 有面又有飯。
燻魚味道不過不失,甜味道唔太重。
茶錢要8蚊位就相對貴

唔想等位又坐得舒服可以一試。
2016-08-21