2021-01-27
MOO MOO+係一間坐得舒服,而且景觀夠開揚,服務態度一流!最抵讚啲嘢食好味到食唔停口!令到我哋兩條女飽得好滿足😂😂😂🐔炸雞條每條炸雞條都份量十足,炸到金黃色!配上蜜糖芥末醬,夠哂惹味!最重要係炸雞條咬落唔會乾柴👍🏻🍟香辣薯條(加芝士肉醬)雖然個名叫香辣薯條,但食入口一啲辣味都無!可能俾啲芝士肉醬蓋過咗!芝士肉醬味道調配得恰到好處,就算唔點醬食,都好滋味!我最鍾意啲薯條夠粗!正呀😋🥗烤牛肉沙律意大利油醋汁配上新鮮沙律菜,口感夠爽脆!燒牛肉片調味適中,雖然帶出牛肉嘅原本風味,可惜牛肉質感較乾,無肉汁,有啲失色!🍕松露蘑菇薄餅呢個Pizza嚟到枱面已經香噴噴,松露香味夠濃!Pizza餅底薄而脆!食完一塊又一塊,真係食到停唔到口😋😋😋松露粒必食😍😍😍😍🍔經典之堡食呢啲較厚身嘅Burger,我都唔知點樣入口好!但呢間餐廳好細心,將個Burger一分為二!令我哋兩個可以happy share😍漢堡扒夠juicy又夠厚!麵包牛油香味濃😋我最欣賞包裏面個醬,清新得嚟又夠滋味,配埋燒洋蔥絲,簡直係滋味無窮!令我一邊食一邊讚👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
🐔炸雞條
🍟香辣薯條(加芝士肉醬)
夠粗!正呀😋
🥗烤牛肉沙律