2020-03-13
一入個店既門口原來係打橫推的。 原先我仲以為係向前推我今次係食佢個半自助午餐 , 兩個人大約食咗140蚊 。 餐廳嘅裝修服務嚟講都算係合格嘅 。 感覺上好安靜同埋可能而家市道唔好啦所以冇乜客人 。我自己食咗個辣嘅蜆肉意粉 , 覺得麻麻地 。 第一啦佢個辣度唔係好度位第二佢個蜆肉比較少 。 雖然我本身都鍾意食啲有彈性嘅意粉 , 但係佢係比較硬但又未去到煮唔熟嘅階段 。之後我男友叫咗個咖哩牛牛飯 。 味道中規中矩 , 正正常常 。唔難食既 。至於佢個沙律吧今次個湯係忌廉薯仔湯 , 飲嘅時候啲薯仔好容同埋好濃 。 一啲都唔似味精湯 。至於個沙律有三款醬 。有我最中意既芝麻醬 。正 最後佢啲甜品就麻麻地比較普通同埋偏向硬身 。 整體甜品方面嚟講就not good 。總括而言 , 咁嘅價錢有咁嘅食物質素都算係咁 。 我好大機會會食第二次 。
至於個沙律有三款醬 。有我最中意既芝麻醬 。正