2023-04-25 26 瀏覽
最鐘意去靚靚cafe打卡飲咖啡,呢日來到上環小店,木系格調感覺舒服寧靜,仲有可愛塗鴉牆😍最喜歡窗邊位打卡一流🥰.彩虹乳酪 $98明太子櫻花蝦意粉 $118英式鬆餅配玫瑰蜂蜜堅果醬 58Cappuccino $40Matcha Latte $40.來cafe緊係嘆杯咖啡☕️靚靚拉花我好鐘意個咖啡杯😍味道香濃口感細滑👍🏻latte抹茶味好出同樣出色🥰.點了彩虹乳酪好igable😍湖水藍的yogurt 搭配橙、香蕉、奇異果、藍莓、脆脆、紅石榴、椰絲、餅碎,色彩繽紛睇見都開心🥳好多不同生果滿健康口味清新,讚👍🏻意粉creamy明太子味好出,面頭舖滿紫菜和柴魚絲,日式口味👍🏻.估唔到呢到有鬆餅😍即點了同朋友一人一件,揀左Earl Grey和抹茶口味,口感鬆化茶味香濃,送咖啡一流😋.同好姊妹打卡傾計飲杯咖啡,chill番一個下午😎
彩虹乳酪 $98
明太子櫻花蝦意粉 $118
英式鬆餅配玫瑰蜂蜜堅果醬 58
Cappuccino $40
Matcha Latte $40

同好姊妹打卡傾計飲杯咖啡,chill番一個下午😎