2020-09-09
🥓All day breakfast 🍳$118 🧈多士超香牛油味,食落脆卜卜🤤。🥗沙律嘅黑醋汁甜甜地,啱晒啲唔鍾意咁酸meimei嘅人😗。🥓煙肉煎得幾香幾好食,炒蛋同腸仔都係正正常常。🍄最鍾意嘅係佢地嘅炒菇🥰,好香菇味同香草味,又夠濕潤唔會過淋,好好味💕。🥯Homemade bagel set🧀 $84+$10 for extra topping 依個bagel set可以免費揀一個topping,extra嘅就要加$10。我地兩個揀左mix cheese 🧀同smoked salmon🐟。原味Bagel食落幾煙韌幾好咬🥯,芝士味令到成個bagel變得更有鹹香味🧀,幾好食😗。比嘅三文魚份量都算多,食落都係平時食開果隻味。🍫Mocha☕️ $40 第一啖飲落係勁濃朱古力味🍫,濃到蓋過左咖啡味,aftertaste 有少少咖啡嘅苦味,啱晒啲唔鍾意飲到咁濃咖啡味嘅人💁🏻♀️。🥛Cafe latte☕️ $36 奶味偏多,幾易入口同有微微咖啡味,正正常常😗。總結:環境同野食都幾唔錯🤓,仲有張outdoor 嘅枱比人坐,係到hea下坐下都幾舒服☕️。
🥓All day breakfast 🍳$118
🧈多士超香牛油味,食落脆卜卜🤤。
🥗沙律嘅黑醋汁甜甜地,啱晒啲唔鍾意咁酸meimei嘅人😗。
🥓煙肉煎得幾香幾好食,炒蛋同腸仔都係正正常常。
比嘅三文魚份量都算多,食落都係平時食開果隻味。
🍫Mocha☕️ $40
🥛Cafe latte☕️ $36
奶味偏多,幾易入口同有微微咖啡味,正正常常😗。