餐廳: Café Bohème
資訊:

2022-10-21 680 瀏覽
早幾個月嚟過一次,但實在太多人等位所以放棄咗,轉咗去附近啲餐廳食。 今日閒日,又見天氣開始涼就諗起揸車嚟呢度hea 吓。果然係閒日,12:30pm 左右只有3-4枱食客。 仲可以揀outdoor seat 望海食飯🫶🏻Lunch set 係$128起跳,有齊starter, main, dessert or tea 都幾抵食。 我地一行4人就試晒佢當日4個set. 款款都唔錯,pizza 夠香脆,seafood pasta 正正常常,而加咗$50嘅hanger steak 都有水準配菜薯條更是高質。 可能客少嘅關係,服務都好好見我哋喺度自拍又主動幫我哋攞景影相👍🏻👍🏻唯一美中不足就係outdoor 嘅枱好細張,只適合2人。 不過其實係我哋揀嘅,為咗個海景🤭

2022-10-20