2017-05-23 217 瀏覽
今天不用上班,一早找埋好友行山,行到去北角落,見M 記出左新野,所以決定係健康村食嗰悠閒早餐,試一試新野可能位置夠偏僻,所以早上9點都無咩人,很多位坐,我地揀了嗰梳化位,排排坐因為唔熟架步,只見有自助點菜機,不見counter,嗰counter 又唔起眼,我傻傻的問職員,職員態度友善,笑一笑,指著遠方一嗰細counter,來到counter,我又做傻事啦!將Line優惠劵撕左一半就用,幸好職員都知我懵懵懂懂,所以只話下次留意下啦!我地點左豬柳蛋套餐同新款式:豬柳炒蛋Bagel ,橙汁,因為有媽媽卡,所以多兩塊薯餅新款包Bagel口感硬得要命,炒蛋滑,不過蛋散哂,沙律醬加豬柳味道一般,對這新款包真的有點保留後記:都是食豬柳蛋漢堡好味些

,幸好職員都知我懵懵懂懂,所以只話下次留意下啦!

後記:都是食豬柳蛋漢堡好味些