2019-07-30
TC Bristo 好適合情侶或朋友小聚環境舒適我同朋友每人點左一個main course , 我點左美國特級西冷,朋友點左龍蝦米多,每人只需要加$50就可以變set, 有湯有沙律同野飲, 好抵!餐湯係洋蔥湯配多士!洋蔥湯幾清甜👍🏼唔係成日都係飲開既紅湯白湯!沙律都好驚喜,有新鮮無花果!平日好少沙律會配無花果👍🏼甜甜地好fresh幾開胃飲品方面我揀左香橙蜜桃沙冰👍🏼好fresh👍🏼黎到main course都幾算驚喜! 份美國特級西冷-大大份厚身!外貌不俗!味道都幾好食!朋友的龍蝦米多好特別👍🏼,係釀左忌廉磨菇粟米等等不同配料落龍蝦肉度,平時比較少食到!半隻龍蝦份量就唔算好多,下次黎應該要叫全隻!yummy!!好驚喜,估唔到新蒲崗mikki 對面,有隱世小店,價錢合理食物質素高👍🏼👍🏼下次會再黎!
環境舒適
飲品方面我揀左香橙蜜桃沙冰👍🏼好fresh👍🏼