2023-10-09 427 瀏覽
今次大約1點幾去到,仲有午市套餐,二維碼落單,由於我心心念念想吃圖片哩個,我揀咗好耐(加上選擇困難¯\_(ツ)_/¯)服務員見到我揀咁耐就話我知仲有其他餐牌,終於係其他餐牌見到,果斷叫哩個!不過我朋友由於手快就已經落左個午餐,然後飲品係餐牌冇見到,問人又掏出個餐牌比我地🤣emm….餐牌有d多啊不過兩位女士既食量,就叫個芝士炸雞就夠晒🤣最後我地都係扶牆出去,吃完午餐,啱好2:30就可以下午茶,不過真係太飽🤪最後都係放棄了甜品哩個環節總體評價是不錯的,不過如果想多d菜品都係帶多幾個朋友過離,至於服務方面感覺十分舒服,幾熱情,幫我們上餐果個都會好好放低,感覺環境舒服舒心,吃得幾開心的。而且兩個人落樓先253,幾抵吃😋