2022-12-01 801 瀏覽
💨💨天氣涼涼哋,又想食啲暖胃食物,打邊爐🍲又係不二之選,一年四季都可以😌,又再嚟返經常幫襯既食店🤗比較對上一次來,今次人流倒算回復正常,經理🤵🏻‍♂️話可能🤔天氣轉涼的關係。 今次索性點蕃茄🍅鍋,之前成日叫「大骨百味湯鍋」,今次紅卜卜既🍅湯底,同樣有青瓜同午餐肉😆,味道仲無咁重👍🏻🐮出沒注意⚠️,分別叫了一份及半份既1米長肥牛、總共1.5米🤣🤣。 肥瘦均勻,唔靭,幾好!🐏係你至愛,一如既往,你可以自己獨佔全碟🤪,見你食得相當滋味。半份薯粉,吸收晒所有湯既精華,超好味,之前試一份,有啲飽肚🍜,今次就叫半份,恰到好處😉🥟🥟手工韭菜餃🥟🥟,有8粒,尚算可以😌椒鹽脆皮豆腐,送酒一流的小食,每次必叫,豆腐細細粒,外脆內軟😋🍺啤酒🍻係打邊爐不可缺少的絕配之一,慢慢食,慢慢飲,今次有啤酒🍻Promoter💁🏻,竟然沒有任何優惠,但有幫你斟酒服務😂🧂喜歡成都特色的調味 ~ 係落蠔油麻油,唔落豉油,我仲落大量芫荽同蒜蓉,好好味😋

🥟🥟手工韭菜餃🥟🥟,有8粒,尚算可以😌