2021-08-24
Hushush @ 2021年8月 (星期日下午茶)食物 ❤️❤️❤️❣🤍 (有主食及輕食、精品type份量少、pricy)環境 ❤️❤️❤️❤️❤(室内只有12個位)服務 ❤️❤️❤️❤️🤍攞位 ❤️❤️❤️❤️❤(下午2:15pm仲有位)交通 ❤️❤️❤️❤️🤍(由西貢巴士總站行3分鐘)再去 ❤️❤️❤️❤️❤難得今日放晴,實行嚟過盛夏西貢cafe遊Round 3。環境 - 簡約、濶落比起今日去過嘅兩間西貢cafe,室內坐位算濶落(係食物價錢反映到),冷氣十分充足(略略有點凍添)。所以足足喺度hea咗個半鐘。飲品 - Brazil Edio Mirand Natural Yellow Caturra $55今日第三杯咖啡,揀咗巴西手工精品咖啡。佢哋話會帶有hazelnut 及 vanilla 味。不過我就唔係好識飲,唔係好覺。甜品 - Keemun Chinese Black Tea 雪糕 $45 + French Apple Turn Over $40雪糕係舖頭手造,小杯裝size(原杯上台),配片勁鬆脆餅乾,價錢進取,食落去滑溜,未覺得茶味搶,唔太甜,好快就食完。Menu
環境 ❤️❤️❤️❤️❤(室内只有12個位)
服務 ❤️❤️❤️❤️🤍
攞位 ❤️❤️❤️❤️❤(下午2:15pm仲有位)
交通 ❤️❤️❤️❤️🤍(由西貢巴士總站行3分鐘)
再去 ❤️❤️❤️❤️❤
難得今日放晴,實行嚟過盛夏西貢cafe遊Round 3。
環境 - 簡約、濶落
Menu