2018-01-29
去到超級無敵多人嘅旺角, 真係唔係咁輕易可以搵到餐廳慢慢食, 差D未收完都想趕你走咁濟...所以我好鍾意試上樓cafe貪佢唔會趕客。估唔到喺呢個先達大廈上面都有D 咁特色嘅cafe,一入到走大大張梳化, 有電視不過無開, 同埋周圍都係星座佈置,啱曬我呢D 搵地方hea 下. 打下機嘅人。香蒜虎蝦炒意粉$108. 有成五隻大大隻嘅虎蝦,雖然知道係雪藏野但又冇雪味喎,仲好彈牙添。意粉質地係Ok 不過咁樣炒 我覺得偏乾身,可以滑身D 會較啱我胃口。我就巨蟹座咁就幫襯個巨蟹座特飲啦, 其實佢係熱情果沙冰,味道ok 唔算太甜 , 打得好smooth 亦無大大粒冰要咬, 幾好!打機 最好配個薯條慢慢食 慢慢打... 粗身薯條新鮮即炸, 熱辣辣又多肉。咁樣就坐左一晚, 好舒服無壓迫感, 又無人催我, 好地方!
所以我好鍾意試上樓cafe貪佢唔會趕客。
咁樣就坐左一晚, 好舒服無壓迫感, 又無人催我, 好地方!