2024-06-10 211 瀏覽
今日約咗朋友出嚟,輕輕鬆鬆傾吓偈,叉下電。去左海港城行街,行到攰攰地,見到有間餐廳,靜靜地,環境舒服,入去睇吓有咩食。我哋叫咗一份set dinner(學研特色早餐+蟹肉野菜餅),牛油果慢煮雞肉蛋白酸種多士,西柚羅勒梳打水,咖啡。特色早餐係套餐,略嫌沙律比較簡單。特色早餐就好大份,煙三文魚香滑,雞蛋都煎得好香,香草麵包好味。我食份牛油果多士都好味,牛油果新鮮,估唔到雞肉都好淋,最初仲覺得佢會好鞋😜麵包都好香脆,隔籬份蛋白就細細地。我飲西柚羅勒梳打水,非常搞笑,好清新,我下次會再飲。朋友叫咖啡,我就怕瞓唔着冇試,佢只係話好味。但睇餐單,好多唔同嘅咖啡,咁應該最出名係咖啡。我最欣賞係地方比較幽靜,係咁熱鬧嘅商場,行到攰攰地,可以飲杯嘢,傾吓偈,正!😋Yummy Yummy: 8/10😋

😋Yummy Yummy: 8/10😋