2020-01-15
間唔中都會去奧海城睇戲,睇戲前去覓食一下,發現有間幾有情調,餐牌又超多款式既西班牙餐廳,一於試試🐷裝修風格以紅黑為主,燈光偏暗,感覺十分時尚。室內梳發位很舒適,也有室外雅座,好適合同朋友食下野飲野傾下計🥂🍹🍸一坐低就有Nachos小吃,個sour cream好開胃,唔夠喉仲可以仼添🤩先點前菜~~帕爾瑪火腿配蜜瓜沙拉。份量都算多,parma ham好食,蜜瓜又夠甜西班牙香燒乳豬仔💞 乳豬仔鹹香惹味,外皮燒得香脆,肉質又嫩滑。超推介👍🏻👍🏻香煎蟹餅~好厚身好大塊, 入面充滿蟹肉,略嫌炸粉比較厚和不夠creamy主食~~ 好少食到既慢煮芝士菠菜雞肉卷好有驚喜!!!外層鮮嫩雞肉,包芝士菠菜好好食🥰身為飯桶既我叫埋牛肝菌燴飯🍛 牛肝菌味夠濃,燴飯軟硬度適中,份量好足,好飽好滿足🤣