2018-06-05
今日同朋友約左行街,未開始就梗係要醫左肚先啦所以搵左間樓上CAFE試下,就係Nardo's Cafe 入到去店員就安排好座位睇左食咩先啦叫個特式小食拼盤先,再加墨西哥雞翼,凱撒沙律,忌廉雜菌煙肉意粉,香辣煙鴨胸長通粉再加個薯條,藍莓芝士餅,特濃朱古力蛋糕,莫加咖啡,可人兒等緊個陣四處睇下有咩玩先環境都幾好FEEL,都幾多野可以玩..坐又幾舒服..可以MARK低再黎特式小食拼盤--有雞翼,日式餃子,麥樂雞,辣味薯角,雜菜春卷,咖哩角D炸物即炸出黎,熱辣辣堅唔錯,熱得黎唔會好油膩做得幾好,油要夠熱隻雞翼都幾好食,連埋醬汁..薯角香口得黎又唔燶薯條--同拼盤一樣炸野都係好出色,即炸...正呀墨西哥雞翼--辣辣地好野味喎,夠晒入味之外個汁真係無得輸凱撒沙律--食下菜都幾FRESH,餐前食住先再食主菜非常好忌廉雜菌煙肉意粉--最愛個白汁,意粉軟硬度岩岩好香辣煙鴨胸長通粉--都幾足料,蕃茄汁加埋唔錯藍莓芝士餅---芝士味岩岩好,個口感都幾好..一流必食特濃朱古力蛋糕--一入口就朱古力味,朱古力既味道融入口中莫加咖啡--好香既咖啡味,唔錯可人兒--一聽個名我諗起楊千嬅,其實佢有洋甘菊,杞子,桂圓肉飲
所以搵左間樓上CAFE試下,就係Nardo's Cafe
入到去店員就安排好座位 睇左食咩先啦
等緊個陣四處睇下有咩玩先
隻雞翼都幾好食,連埋醬汁..薯角香口得黎又唔燶
飲落唔錯,加少少糖水,甜甜地又清清地,都幾好
另外,店員都好有禮貌,真係好NICE