好有特色嘅咖啡店😍😍,格局清幽俾人感覺舒適,同朋友飲杯咖啡chill 下最寫意🥰🥰🌟Honey Jasmine Latte 🌟面層有少少茉莉花作為點綴,上枱已經聞到陣陣嘅茉莉花香,飲落唔算好甜,有種清香夾雜着咖啡嘅味道,感覺清新🌟White 🌟咖啡味特別香滑,鮮奶味比較重,但亦不減咖啡自身嘅甘香✨Waffles meal $58✨窩夫比我印象中都係甜品居多,第一次用餐嘅配搭,感覺又幾match, 本身已經包左有2件窩夫同埋cream cheese salad . 🌟Set meal + $38 Salmon Avocado tar tar +$58 beef bourguignon🌟 賣相十分精緻,既健康又飽肚👍 🌟Set meal + $ 38stir -fried mixed mushrooms with black truffle +$58 beef bourguignon🌟黑松露雜菇配上法式紅酒燉牛肉,mushroom 味道濃郁,牛肉有少少甜少少酸,仲帶點红酒的果香,連紅蘿蔔亦都好入味😋

🌟Honey Jasmine Latte 🌟

🌟White 🌟
咖啡味特別香滑,鮮奶味比較重,但亦不減咖啡自身嘅甘香

✨Waffles meal $58✨

賣相十分精緻,既健康又飽肚👍

外賣自取