2022-09-04 82 瀏覽
約左嗰好耐無見既朋友聚下舊,為左方便大家,今次就揀左係旺角食,咁啱搵到呢間樓上cafe,一於去試下。雖然話係旺角,但其實佢比較近油麻地地鐵站~餐廳環境乾淨舒服,整體佈置簡約,除咗卡位坐位外,仲有日式塌塌米坐位~🔎 煙三文魚配忌廉雜菌天使麵($106)🔎 BBQ汁燒肋骨配薯菜($124)以上兩個午餐均奉送精選餐湯、蒜蓉包同飲品~▪️ 煙三文魚配忌廉雜菌天使麵:天使麵麵質彈牙,配上煙三文魚、雜菌同濃郁既忌廉汁,味道唔錯。▫️ BBQ汁燒肋骨配薯菜:份量非常多,燒肋骨非常入味,BBQ汁甜甜地,肉質冧滑,而且唔會嚡!▪️餐湯:今次係薯仔湯,飲落非常之重薯仔味,正~▫️蒜蓉包:烘得非常香脆,咬落充滿牛油蒜蓉味~▪️餐飲:跟餐可以揀烏龍茶或四季春系列飲品一杯,亦可以補差價轉其他飲品~我同朋友揀左水蜜桃烏龍茶同蜂蜜四季春茶,飲落唔會好甜~🔎 蒜香雞翼($38)雞翼脆卜卜,配上炸蒜,蒜味濃郁,調味都啱啱好,唔會太鹹。㊙️另收加一服務費㊙️只收現金

🔎 煙三文魚配忌廉雜菌天使麵($106)
🔎 BBQ汁燒肋骨配薯菜($124)
以上兩個午餐均奉送精選餐湯、蒜蓉包同飲品~

▪️餐湯:今次係薯仔湯,飲落非常之重薯仔味,正~
▫️蒜蓉包:烘得非常香脆,咬落充滿牛油蒜蓉味~
我同朋友揀左水蜜桃烏龍茶同蜂蜜四季春茶,飲落唔會好甜~

🔎 蒜香雞翼($38)
雞翼脆卜卜,配上炸蒜,蒜味濃郁,調味都啱啱好,唔會太鹹。

㊙️另收加一服務費
㊙️只收現金