第三站

Station 3 Cafe
2020-11-29 87 瀏覽
旺角有好多樓上Cafe,好多時係想搵一間舒適又好味嘅餐廳都唔容易,朋友就推薦呢間餐廳😜👉 蜜糖雞翼炸出來熱辣辣🔥超好食, 雞翼炸到黃金色加上蜜糖特別惹味,果然係「燒雞翼, 我鐘意食」😂🙈👉 特級海鮮拼盤炸物海鮮🦐🐟拼盤份量超多非常豐富🤔,有齊魷魚圈、魚手指、帶子、蟹鉗等等,幾個朋友一齊share就最啱🥰👉 黑松露帶子鮮菌燴意大利飯必推之選😆未食之前已經聞到好香的黑松露味, 流曬口水🤤第一啖濃郁的芝士🧀及奶香味, 配上黑松露獨特的香味, 相得益彰🤩芝士狂魔不能錯過💁🏻‍♀️👉 西班牙煙鴨胸燴飯大量鴨胸配上bbq汁base的燴飯出奇地夾😆,西班牙飯煮得剛剛好又夠曬入味,重口味必選💁🏻‍♀️👉 蟹肉雜菌忌廉闊條麵闊條麵上放滿蟹肉🦀,充滿鮮味, 份量超大份👍🏻

👉 蜜糖雞翼

👉 西班牙煙鴨胸燴飯
西班牙煙鴨胸燴飯

👉 蟹肉雜菌忌廉闊條麵
蟹肉雜菌忌廉闊條麵
闊條麵上放滿蟹肉🦀,充滿鮮味, 份量超大份👍🏻