2022-06-12
好味 #午餐 分享餐廳以田園風設計環境寬敞柔和昏暗嘅燈光 感覺很舒服😊點了2個午餐再加小食😊午餐可以揀沙律或者餐湯選了各一包埋凍鮮果冰茶~(1) GARLIC CRAB MEAT, PRAWN, LINGUINE蒜香蟹肉大蝦意粉$158香噴噴啊意粉香濃蒜香海鮮味很彈牙😋有4隻大蝦及蟹肉份量很多👏~(2) ATLANTIC SALMON, ASSORTED VEGETABLES香煎三文魚配藜麥清新蔬菜$138煎三文魚剛剛熟好滑😋👍上面半有凍沙律菜一凍一熱好好味沙律系香草沙律有紫洋蔥蕃茄粒青瓜粒 橄欖油香口惹味三色藜麥內混合了椰菜花粒煮得好脆口😋😋GARDEN SALAD田園沙律套餐包嘅沙律都係有份量的👍😁DAILY SOUP是日餐湯係我最鍾意嘅黑松露湯 😁ICED FRUIT TEA鮮果冰茶清新可口 飲管係用咗米紙做嘅環保飲管👍另加 ~BAKED CAULIFLOWER WITH CHEESE芝士焗椰菜花 $38香噴噴嘅芝士焗椰菜花一口接一口好正👍~SINGLE-BONED CHICKEN WINGS酥脆單骨雞翼$38有6件雞翼 ,炸得好香脆好味單骨做法非常容易食👏甜品 :~AFFOGA
餐廳以田園風設計
環境寬敞