2021-05-11
1905 瀏覽
母親節食飯決定揾返啲高級享受既餐廳🍴好彩早兩星期book位,呢到經常性full booking‼️一入門口感覺非常舒適,環境光猛。職員全部都好有禮貌,一坐底都即刻倒熱茶比我地,不過因為舖頭有落地大玻璃,出面啲陽光打入嚟非常之熱,所以最後都選擇冰水🤣🤣我地分別揀左: 極上A5和牛燒肉盛合、日替A5黑毛和牛盛合、醬汁薄燒A5黑毛和牛牛小排,另外仲追加左一碟牛舌🤩🤩。三個餐都有伴碟、飯、茶碗蒸個啲配埋。驚喜既係呢啲睇落咁細微既食物都整得咁出色。蛋非常滑溜,用料上乘、湯入面既牛都好軟淋,牛味都仲keep到。唯一要彈既就係職員一上碟時無介紹邊一份係邊個盛合,亦無介紹碟上既牛係咩部位,幸好後來有位應該係經理的男職員過來逐樣簡介😋👏🏽牛肉一放入口即化,牛味出色又有,油香味既有,肉類真係非常高質,睇來由日本入口的牛肉又真係無花無假☺️而最驚喜嘅竟然係追加的牛舌!厚切4片,一啲都不孤寒!肉質厚實爽口,既不韌亦不羶😋😋😋抵讚‼️我地真係一路食,一路嘩嘩聲🤣的確水準很高,體驗一流☺️☺️💓價錢方面就真係唔平,不過想食質數保證,又想食得舒服、service既,呢到又真係幾滿意🤣🤣記住要黎既早啲book位啦!好似係無得w
記住要黎既早啲book位啦!好似係無得walkin架~~