2024-05-04
📍 Mobin(旺角)旺角洗衣街37號1樓今日行完波鞋街有收穫,行到攰攰地係見到呢個名就覺得係間cafe,一路跟住指示上去,原來係一間比較隱閉嘅cafe,呢度環境好舒服,hea咗成個下晝👉芝士牛肉漢堡 💰$128😋😋😋😋.8/5用咗麥包,烘到個面香鬆脆可口,手打牛肉鮮嫩多汁,加埋隻太陽蛋,真係畫龍點睛,仲有塊蕃茄就一解油膩,一啖肉一啖茄,一啲都唔漏👉香料烤粟米 💰$68😋😋😋😋.8/5原味粟米就食得多,用香料烤過嘅又真係第一次食,個味道完全融入粟米,辣辣地又甜甜地,幾惹味👉芝士蛋糕 💰$68😋😋😋😋.8/5坐咗成個下晝,食完個漢堡,坐得耐又叫個Cheesecake嚟食下,唔會太濃奶味,啱哂我口味👉Flat White 💰$60/120 mins 😋😋😋😋.8/5是日平日,我又坐得耐,就緊係揀咗呢個咖啡放題,飲兩杯已經回本,飲返我最鐘意嘅Flat White,奶泡夠滑,咖啡夠濃,就係我最愛回頭: yesYesyes!!! 幾有空間感,坐得好舒服✨🤙🤙🤙
旺角洗衣街37號1樓
👉芝士牛肉漢堡