2018-01-22
水佬榮係分左兩層 雖然細小 但人手充足 感覺更warm d侍應都好有禮貌同熱情呀 未食都已經心情好!因為朋友生日 所以我地揀左個航空母艦 影相都型d 哈哈😆 佢入面包括左8款海鮮 4種蔬菜 再自己揀5款火鍋配料 同1款湯底 揀左佢個辣湯底個鍋一黎到 完全 哇 大到要2個電磁爐先搞得掂😋😋8款海鮮有蟹 蝦 青口 鮑魚 八爪魚 扇貝 蜆 花螺 樣樣食落口都好新鮮呀 又大隻 啖啖肉 記得要沾佢個黃辣椒食海鮮 會更惹味 🤤🤤蔬菜就有蕃茄 白菜 等 全部吸晒 湯底的精華 正 佢有超過30款的火鍋配料 我地揀左手切肥牛 響玲 蟹枊 黑豚肉 凍豆腐 最好食係手切肥牛!肉質鮮厚 好正呀 凍豆腐又係吸晒佢d辣汁 爽又叫左渣西瓜汁 不過我個人覺得比較溶同洁 值得一讚 係個男經理服務好好 又細心 叫d員工影相 又會好樂意 不論影幾多次都好 真心可以再黎一次!
蔬菜就有蕃茄 白菜 等 全部吸晒 湯底的精華 正
又叫左渣西瓜汁 不過我個人覺得比較溶同洁