2021-11-30
好少黎杏花邨呢邊今次同朋友咁啱嚟呢邊商場都幾多嘢食都幾多平民小店好多都幾平又吸引行行吓見到有一間舖好得意 有旋轉木馬😍😍望落幾夢幻 啱晒鍾意打卡同埋有童心嘅我哋價錢來講真係算公道,除咗呢三張其實仲有一本好大本嘅Menu,入邊仲有好多其他嘅食物,好似Pepper Lunch嗰啲都有。個人覺得呢間餐廳嘅食物種類都算幾多,好多選擇,日式/中式西式/都有我哋嗌左兩個精選晚餐個餐包兩碗湯,係好特別嘅西蘭花湯,第一次飲味道又唔差喎!帶有少少清新嘅蔬菜味,暧暖地,好味啊!我哋加咗小食:雞翼&墨魚餅兩個小食我都好鍾意,份量唔會好多,不過我覺得之後食埋main course真係啱啱好😝🍽寶雲酥龍利柳配黑松露汁朋友叫咗呢個,佢話啲魚肉好鬆軟好易入口,加埋啲麵包糠真係好鬆脆又好味😋因為朋友on diet 關係,咁啱呢盆野沙律真係啱哂佢🍽鐵板日式燒汁牛肉炒烏冬好耐冇食炒烏冬於是嗌個烏冬,冇諗過會咁好味🤙🏻🤙🏻上菜嗰下feel到個鐵板沙沙聲,好有pepper lunch feel🤣🤣炒udon除咗牛肉仲有冬菇同埋有啲紫菜,唔會話好鹹(之前食7–11啲燒汁烏冬真係好鹹)個醬汁調校得幾好,如果有多啲配料會更加好😆嘢
今次同朋友咁啱嚟呢邊
商場都幾多嘢食都幾多平民小店
好多都幾平又吸引
行行吓見到有一間舖好得意 有旋轉木馬😍😍
望落幾夢幻 啱晒鍾意打卡同埋有童心嘅我哋
我哋嗌左兩個精選晚餐
🍽寶雲酥龍利柳配黑松露汁
因為朋友on diet 關係,咁啱呢盆野沙律真係啱哂佢
🍽鐵板日式燒汁牛肉炒烏冬
嘢飲就飲咗可樂同檸檬水🤓🤓正常
店員好好服務,見佢會為客人調枱(調啲靚啲嘅枱/indoor), 又會主動加水😎😎