2021-08-22
價錢合理嘅良心小店😋 係HKU MTR行5分鐘就到 好方便😆環境雖然唔算大 但唔會好狹窄 仲好有心放d勾比人掛袋🥰門口好靚 可以過去打下卡📸食物即叫即整 但又唔會等好耐 仲會好細心介紹返有咩野食推介👍🏻👍🏻除咗本身嘅 menu之後仲有個特別menu仲有呢度可以book private dining 野食同平時menu個啲會唔同炸蠔好鬆脆🥰又唔會腥 再配埋佢個醬汁真係好好食 佢有少少辣味 再加上pickles 好開胃黑色竹炭薯仔包 比平時嘅漢堡包更加鬆軟今次試咗佢個雞 個醬有辣同唔辣揀🌶我就揀咗辣嘅 覺得辣度適中 好match個雞仲有佢用椰菜沙律同酸青瓜配合 就唔怕太油膩個雞雖然好脆 但外面都有少少硬 但裏面就好juicy😋之前都有試過另外個兩個款一個係脆嫩魚堡另一個係多汁牛堡如果三個比較 魚堡最好食 佢個魚係煎香嘅比目魚 好滑好juicy😋😋仲要佢係配芒果椰菜沙律 食落好fresh •佢個曲曲薯條好熱辣辣 仲要本身已經好夠味同好鬆脆 重點佢個茄汁同出面個d好唔同 一定要試‼️每次都會食嘅Mac and Cheese芝士味十足🧀 用咗兩款芝士 分別係車打同埋水牛食落好creamy 不過就有
係HKU MTR行5分鐘就到 好方便😆
之前都有試過另外個兩個款一個係脆嫩魚堡另一個係多汁牛堡
佢個曲曲薯條好熱辣辣 仲要本身已經好夠味同好鬆脆
重點佢個茄汁同出面個d好唔同 一定要試‼️
每次都會食嘅Mac and Cheese
芝士味十足🧀 用咗兩款芝士 分別係車打同埋水牛食落好creamy 不過就有小小鹹 但拉絲效果 💯
加埋葱同檸檬 可以平衡返佢嘅新鮮感🍋
最後,呢杯桂花烏龍好香桂花味
佢放左好多桂花係入面 連飲品都咁足料😆
加上食完咁多野飲返d茶可以消下滯😝😝