2019-11-25
<<No Boundary>>.💛要令大家知道無左好多集團式餐廳之外,其他依家仲有好多選擇,我地小小既舉動都代表支持💛.💛 至尊-無邊全天早餐 $128{包餐湯,+餐飲價}挪威煙三文魚,德國煙燻香腸,牛乳炒蛋,雙份楓糖煙肉,波特菇,英式茄汁焗豆,香煎蕃茄,牛油焗粟米,沙律菜,香酥小牛角包.足料👍🏻😗每一樣材料好平均,所以相都可以看得出來是很大份,一個人真的可能食不完特別欣賞牛乳炒蛋,好滑好香,食完都想再食😚但牛角包我就有點乾身,我朋友就說可以接受,都是不同口味吧~另外,他們用的碟很美有質感是一個六角形的雲石碟,😚看著美美的碟,食都會開心D環境方面店內不大,但都可以坐到大約20人左右但店內外的東西都很有質感,🥰加上有人情味值得大家要錢狠狠懲罰一下.地址:銅鑼灣希雲街9號地下評分5🌟為最高;💫為半粒特色:🌟🌟🌟 🌟 🌟性價比:🌟🌟🌟上菜時間:🌟 🌟 🌟環境:🌟 🌟 🌟 🌟味道:🌟🌟🌟 🌟記得follow ▶️@tastemysay◀️.#懲罰黃店 #TMS香港 #TMS黃店 #TMS銅鑼灣 #香港加油 #cafe #香港美食 #必食 #人情味 #真香港人 #好人
💛 至尊-無邊全天早餐 $128{包餐湯,+餐飲價}
特別欣賞牛乳炒蛋,好滑好香,食完都想再食😚
但牛角包我就有點乾身,我朋友就說可以接受,都是不同口味吧~
另外,他們用的碟很美有質感
是一個六角形的雲石碟,😚看著美美的碟,食都會開心D
環境方面店內不大,但都可以坐到大約20人左右
但店內外的東西都很有質感,🥰加上有人情味
值得大家要錢狠狠懲罰一下
上菜時間:🌟 🌟 🌟
環境:🌟 🌟 🌟 🌟
味道:🌟🌟🌟 🌟
記得follow ▶️@tastemysay◀️
#懲罰黃店 #TMS香港 #TMS黃店 #TMS銅鑼灣 #香港加油 #cafe #香港美食 #必食 #人情味 #真香港人 #好人一生平安 #allday #排隊 #本土餐廳 #全日早餐 #foodie #hkfoodie #黃店 #黃色經濟圈 #香港人加油 #不要忘記初衷