2021-11-08
🍜海老帆立貝沾麵💰$158😈知道佢就快結業就拿拿聲再食💛今日都唔算太多野等位不過都坐滿哂😝見好多人都食個個安格斯牛肉不過我就揀左海老帆立貝沾麵🦐我幾欣賞佢個沾麵個湯唔咸同埋唔會過份濃味😢食到要喪飲水🧊佢個湯底有啲櫻花蝦🦐麵底我就揀左正常🍜口感都唔錯有咬口👄而佢啲配料都好正🤤有三塊大既豚肉仲有兩個大帆立貝佢面頭仲有少少燒過既金黃色💛佢呢個拉麵仲有半隻溏心蛋所以唔使額外加🥚而佢個大海老都好好味😝肉質好有鮮味唔會好梅🤤重點係個蝦頭都有好多膏🍜柚子炙燒三文魚沾麵💰$138😈而🐻就叫左個柚子炙燒三文魚沾麵🍜食落同我個分別都好大💛我個個就偏濃味既而🐻個個柚子湯底飲落好清新帶左少少柚子香😝我地幾鍾意🍜而佢塊炙燒三文魚扒都幾大塊😂就快遮住成個麵底好誇張😍個三文魚睇上去就好似鞋口但食落好Juicy同埋個魚肉都好好食😈再配埋個咁清新既柚子湯底👍🏻呢個真係唔錯☺️我地仲叫左個煎餃子🥟就正正常常💛希望小店可以捲土重來🍜等大家食到有質素既拉麵🍜小店
💰$158
🍜柚子炙燒三文魚沾麵