2020-11-16 816 瀏覽
平民系列🐷 - 大丼家燒烤牛丼專門店吉X家自甘墮落後,食日本丼少左個方便之選🤷🏼‍♀️位於角落既小店,提供多一個更平更良心既選擇🙆🏼‍♀️更有抗疫外賣優惠同醫護套餐👩🏼‍⚕️👨🏼‍⚕️賺錢外不忘社會責任,值得懲罰💰------------------------------環境:鋪頭內大約20-30個位,佈置簡單堅守限聚令要求,👍🏾全部都係2人座位👯‍♂️如果一家人,店員都會盡量安排坐係附近🤗乾淨程度合格,就算爆埸,客人一走都會即刻清潔左先------------------------------食物:豬軟骨拉麵 ($60)湯底正常偏淡,適合一啲唔鐘意油膩感既朋友仔🌝麵質屬於一般連鎖拉麵店食到既感覺,中等水平豬軟骨好入味🍖份量合理,唔會太肥配料豐富,木耳,野菜🌽鳴門卷🍥樣樣齊唯獨雞蛋可以再流心啲就完美🥚整體感覺都對得住個價格🍜------------------------------服務:半自助形式落單🤡畫好落單紙後去收銀台到俾店員店員會出菜到你坐既位到其本上其他時間,店員都忙處理外賣單😱------------------------------環境: 6/10食物: 6/10服務: 6/
平民系列🐷 - 大丼家燒烤牛丼專門店
吉X家自甘墮落後,食日本丼少左個方便之選🤷🏼‍♀️
位於角落既小店,提供多一個更平更良心既選擇🙆🏼‍♀️
更有抗疫外賣優惠同醫護套餐👩🏼‍⚕️👨🏼‍⚕️
賺錢外不忘社會責任,值得懲罰💰
環境:
鋪頭內大約20-30個位,佈置簡單
堅守限聚令要求,👍🏾全部都係2人座位👯‍♂️
如果一家人,店員都會盡量安排坐係附近🤗
乾淨程度合格,就算爆埸,客人一走都會即刻清潔左先
食物:
豬軟骨拉麵 ($60)
湯底正常偏淡,適合一啲唔鐘意油膩感既朋友仔🌝
麵質屬於一般連鎖拉麵店食到既感覺,中等水平
豬軟骨好入味🍖份量合理,唔會太肥
配料豐富,木耳,野菜🌽鳴門卷🍥樣樣齊
唯獨雞蛋可以再流心啲就完美🥚
整體感覺都對得住個價格🍜
服務:
半自助形式落單🤡
畫好落單紙後去收銀台到俾店員
店員會出菜到你坐既位到
其本上其他時間,店員都忙處理外賣單😱

環境: 6/10
食物: 6/10