2021-08-11
🐑香煎羊扒配自家制番茄醬意大利飯💰$108😈一直想試呢間社企良心小店💛呢到既員工冇包括係傷健人士所以可能需要大家以手語同動作黎點餐希望大家都會包容下同埋呢到仲有生酮飲食餐😬岩哂啲健康人士😬佢呢個香煎羊扒配自家制番茄醬意大利飯本身係青醬不過就轉左番茄醬一樣好味🤤佢個SetLunch仲包左番茄濃餐湯同蒜蓉包🥖而Risotto個飯唔會炒得太乾每粒飯粒都索哂新鮮番茄醬🥫而羊扒就有三件食落唔會好重羊So味同唔會剩係得肥膏表皮都煎得好香脆🐑整體都唔錯🍝煙三文魚白酒忌廉汁意粉💰$92😈而朋友仔個煙三文魚白酒忌廉汁意粉佢就話好濃郁同Creamy既忌廉汁個汁😎三文魚份量都好足同埋三文魚都切得比較厚身食落都好有口感🐟另外我地仲加左$15試下個黑松露蜜糖雞翼🤤佢食落好甜蜜糖味好岩我仲帶少少黑松露味我都幾鍾意💛希望小店可以捲土重來因為香港唔多社企餐廳同埋籽樂廚房食物質素都唔錯同員工都好有禮貌所以趁有幾日大家都去試下
💰$108
🍝煙三文魚白酒忌廉汁意粉