成日都係飲一芳嘅水果茶,中左黑糖鮮奶毒嘅我見到有手搖店都要試吓(゚∀゚)整體來講係一杯不過不失嘅黑糖鮮奶,都係覺得佢嘅水果茶正啲☻︎.💫整體體驗 𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞✨食物 𝐟𝐨𝐨𝐝 7/10環境 𝐞𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭 7/10服務 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞 7/10性價比 𝐚𝐟𝐟𝐨𝐫𝐝𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐲 7.2/10回頭率 𝐫𝐞𝐯𝐢𝐬𝐢𝐭 7/10🌟.《黑糖粉圓鮮奶》$30 🌟7/10🌟𝗕𝗿𝗼𝘄𝗻 𝗦𝘂𝗴𝗮𝗿 𝗣𝗲𝗮𝗿𝗹 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗠𝗶𝗹𝗸呢個價錢係中杯,加多$3就可以變大杯~冰度同甜度都係固定嘅,黑糖味好濃,個人覺得有少少甜🤧粉圓份量都幾多,但比較細粒,比起珍珠無咁有咬口,有少少腍😢不過勝在鮮奶味香,口感滑順~.一芳📍#BELLYwongs_hunghom #BELLYwongs_whampoa 好多分店(〃ω〃).#BELLYwongs_taiwanese #BELLYwongs_drinks #BELLYwongs_sweets
💫整體體驗 𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞✨
食物 𝐟𝐨𝐨𝐝 7/10