2020-08-01
呢期全日無得岀街食。。睇緊有乜好食。。真係亂揀間。。點知發現左呢間好野!香港人本土高質良心西餐廳!好香港人架!間餐廳幾靚幾好feel! 估唔到外賣竟然都咁精緻咁靚咁優雅!未食都已經有心靈上嘅滿足!😍 好似食緊日式便當咁~成個便當好文青好環保!比大家睇下未開始食之前個樣~佢啲餐具同餐盒都係可被大自然溶解嘅膠同紙做~我就揀左椰子咖啡 意式雞扒薯菜 同埋是日沙律😂老闆娘仲送左塊手足曲奇比我🙏🏻 外賣自取只係51$渣!!!!堅係好抵食😱但係要用app叫先有咁平🤣就咁叫成6,70蚊😂個袋唔代表係搵人送外賣,自取老闆娘都係比呢個袋我😂利申:非打手😅首先,杯椰子咖啡好大杯椰子味唔會話太淡或者太岀👍🏻夏天咁熱飲一流👍🏻之後,個是日沙律有沙律菜青瓜同芒果粒~幾fresh, 不過如果加啲酸味嘅村料入去會可以再開胃醒神啲,個味覺享受會再豐富啲🤣然後,個主菜意式雞扒薯菜雞扒好大塊 有兩塊 不過個人覺得塊乾左少少 可以juicy返少少就超正🤣薯菜就薯條加秋葵加粟米加雜菜!都幾多下😂加埋手足餅乾一定飽到上心口🤣🤣我個人食完兩塊雞扒未食薯菜已經好飽下 所以仲未食塊手足餅乾🥺#老闆娘好好人自己人#支持自己人良心餐廳#
比大家睇下未開始食之前個樣~
佢啲餐具同餐盒都係可被大自然溶解嘅膠同紙做~
我就揀左椰子咖啡 意式雞扒薯菜 同埋是日沙律😂
老闆娘仲送左塊手足曲奇比我🙏🏻
外賣自取只係51$渣!!!!堅係好抵食😱
但係要用app叫先有咁平🤣
就咁叫成6,70蚊😂
個袋唔代表係搵人送外賣,自取老闆娘都係比呢個袋我😂
利申:非打手😅
薯菜就薯條加秋葵加粟米加雜菜!都幾多下😂