2019-08-05
食完正餐之後做咩? 緊係去醫飽埋個甜品胃啦🙈 係旺中行過見到有間專賣雞蛋仔+格仔餅嘅鋪頭, 比佢個餐牌吸引左, 當然要試下啦! 😋😋😋味道有成十幾款咁多,有咸有甜, 仲有雞蛋仔拼雪糕🍦, 一次過滿足哂你兩個願望🙈🙈 由於岩岩先食完lunch, 男朋友話想食個甜嘅, 於是我精挑細選😎就揀左伯爵茶口味☕嘅嚟食格仔餅都好吸引😍😍 除此之外, 仲有自家製薏米水同泰式奶茶賣😆25蚊完全唔貴, 因為每底都係即叫即整, 所以要等一陣伯爵茶味雞蛋仔終於出爐啦👏🏻👏🏻👏🏻 一拎起熱辣辣, 好香嘅伯爵茶味湧入個鼻到🤤🤤 食落去好脆好軟綿綿, 唔只聞落去有好香嘅伯爵茶味, 食嘅時候都有好濃嘅伯爵茶味但一d都唔苦, 好清仲唔會膩! 證明真材實料, 唔係用果d化學香精, 只有香味但食落去完全無味! 每一啖都好似飲緊伯爵茶咁, 每一粒雞蛋仔都有好多細細粒嘅茶葉係入面, 但完全唔嚡口😊😍😋😋 非常出色嘅雞蛋仔, 一定會再次幫襯食其他味道!😋😋😋
25蚊完全唔貴, 因為每底都係即叫即整, 所以要等一陣