2021-03-15 211 瀏覽
行左n耐終於行到大角咀,所以唔好嘥,即刻搵埋甜品食🙊店舖唔係大,再加上係星期五晚,所以都幾多人係到等。因為10點cut堂食,我地9點到,心諗應該都等到掛。結果,企到9點50分,都冇人黎通知我地可唔可以入,咁我地就主動去問下d職員,結果就被告知冇得食(我地係全程企係門口,亦都有職員幫我地登記係簿)。 可能係呢方面既arrangement 有待改善啦😔但係奈何fd好想試又見少黎呢邊,所以都叫左2碗黎試下。 叫左一碗凍既桂花仙草芋圓,一碗熱既桃膠清心圓芋圓。佢既優點係唔甜,怕肥既朋友可以放心叫🙈芋圓都煙韌,幾有咬口,但係冇乜味,3隻色都冇乜分別。個人會推介食凍,熱既會令到d芋圓愈黎愈淋,到最後一啲都唔好食,但係凍既唔會,到最後都係有咬口既🙆🏻‍♀️想試既朋友都可以一試💛(都真係多人叫既)
行左n耐終於行到大角咀,所以唔好嘥,即刻搵埋甜品食🙊

想試既朋友都可以一試💛(都真係多人叫既)
外賣自取