2019-06-23
🔆啜得到的芋圓🔆身為紅磡人,近水樓台先得芋😎見到新張的芋頭飲品店,唔洗左搵右搵😍😍👏🏻————-Ordered「芋頭豆豆」🤤🤤入面集齊我的最愛💯👉🏻芋頭豆豆可選豆奶/牛奶,中間係芋泥沙冰,個底可簡黃金珍珠/芋圓💋💋💋💋全部是我最喜愛的配搭✌🏻👉🏻超大杯之作,無諗過咁多料,飲落好天然無添加,豆奶同芋泥溝埋是夾的,重食到小小芋粒!唔會甜漏(重點:可選糖量)✅✅✅👉🏻由於芋圓太好賣,唔夠芋圓,店主好好,加左d 珍珠俾我,兩樣都可試💯重有三色,蕃薯🍠味最出!滿嘴煙韌🤣好正,咬感十足!👉🏻由於新開張,店主重同我傾計,叫我俾下意見😅😅😅咁我唔客氣啦,幫大家講定芋頭控最愛:芋泥多點!😍😍 #芋頭控 👉🏻店主亦話芋泥每日新鮮製作,可放心飲👏🏻👏🏻重點,飲完呢杯野係飽左!好飽🤣🤣🤣👉🏻咁近可encore 🥰—————谷芋-紅磡@grainteahk $34———-
————-
Ordered「芋頭豆豆」🤤🤤入面集齊我的最愛💯