係灣仔食完晚飯,想同成班朋友食埋糖水傾多陣計😚😚上網搵到呢間聰。C dessert✨人氣大熱既甜品店,晚飯期間大排長龍,令大家都好期待💁🏻‍♀️餐廳採用清新裝潢,白色牆壁配木質家具,營造出簡約而溫馨氛圍❤️🔹龍眼椰果冰配料豐富,甜美龍眼與滑嫩椰果冰絕對係最佳組合,冰涼口感瞬間讓人感到清爽~椰子清新香氣令整道甜品更添風味,好快就比我食哂~🔹芒果奶昔雙皮奶有驚喜!顏色鮮豔,芒果香氣濃郁,入口即化既雙皮奶充滿豐富奶香,兩者結合得相當完美~奶昔質地滑順,帶有微微芒果纖維感,增添口感層次。每啖都能感受到清甜芒果,搭配奶香,令人感到幸福滿滿!🔹杏仁茶燉蛋白杏仁香氣撲鼻而來,底部燉蛋白滑嫩無比,口感細膩~食到杏仁清香與柔滑蛋白,令人感受到冬日暖意~🔹川貝圓肉燉雪梨清甜雪梨配滋補川貝,既美味又健康~雪梨燉煮得剛好,口感軟嫩,加入甘甜圓肉,帶自然甘美~聰。C dessert✨📍灣仔莊士敦道35-45號利文樓地下

🔹龍眼椰果冰

🔹芒果奶昔雙皮奶

🔹杏仁茶燉蛋白

🔹川貝圓肉燉雪梨

聰。C dessert✨
📍灣仔莊士敦道35-45號利文樓地下