2020-07-16 42 瀏覽
同朋友係北角食完泰國菜 Orange Elephabt 之後意由未盡,仲想再食多少少甜品先,就黎到呢間和富中心入面既Mango Mania 食芒果!!一睇佢既外貌同埋名就知主要食芒果,best seller 都係芒果甜品,我朋友係芒果控就岩哂佢啦😋😋因為岩岩食飽所以我地叫左個Super Mango Mania 黎share, 再另加一杯飲品。為左試最多唔同款既芒果就一定要叫呢個超級芒果狂熱啦,有齊芒果糯米飯,布甸,雪糕,芒果肉同芒果汁,一次試哂每一種😋😋呢個季節芒果當造,佢地既芒果粒粒都好甜好好食,每樣份量唔太多,岩岩好滿足我地又想試哂每一樣又驚一下就飽哂既人布甸同雪糕都食到好重芒果味,食完超滿足☺️☺️另外仲叫左杯飲品解渴,係芒果椰子西米慕斯特飲,底層係西米,中間芒果汁,上面有少少慕斯既感覺同埋一片片既椰子肉,聞落好有椰子香,同芒果好夾🥭🥥但係個西米都好飽肚,食完兩個甜品真係飽到捧住個肚走🤣🤣又同朋友開心傾左一晚計又試到好食既甜品真係好滿足。

• 超級芒果狂熱
  • 芒果椰子西米慕絲特飲