2017-08-13 372 瀏覽
每次嚟到甜甜屋, 第一件事唔係睇餐牌先, (其實都已經知道自己想叫 d咩食喇) , 就係要睇呢個十大暢銷排行榜, 雖然唔知 up唔 update, 因為呢幾款甜品真係長期係個榜內。 從例上都會睇睇餐牌嘅, 其實我地都有一段時間無嚟, 所以都睇吓有無 d新嘅甜品推出。 不過最後都係叫返我地平時食嗰2款甜品我叫嘅當然你我至愛嘅芒果啦, 雪糕芒果小 丸子 $40, 太耐無食喇, 粒小丸子變大咗, 芒果肉大大粒, 仲好甜甜㖭, 濃濃嘅芒果汁食得出係無加糖水嘅, 所以係我嘅至愛囉。 老公叫咗排行榜第二位嘅黃金水晶 $38, 裡面有芒果肉, 蘆薈同芒果沙冰底。 冰凍唔太甜, 係呢個夏天嘅最好選擇

不過最後都係叫返我地平時食嗰2款甜品

• 雪糕芒果小丸子