2012-03-02 5 瀏覽
叫0左個芒果西米露, 冇想過會差到食唔落!!!!!白白浪費0左$25首先, d芒果勁酸~最大問題係d西米露甜到不得了!!!!食0左幾啖已想嘔!!!!!我個friend試0左一啖, 都話甜到想死!!!! 仲有, d西米露入面無啦啦混人0左 d疑似西柚粒的物體, 十分騎呢, 口感奇怪至極, 最終只係食0左幾啖, 臨走時將食淨果碗影低比大睇睇!!!!!PS. 我的朋友點了一碗涼粉, 他說一樣甜到不知所謂!!!! 由於我沒試吃, 所以不便評論, 不過他也是吃了幾啖就放棄了........是師傅味覺有問題還是不小心落0左兩次糖???!!!! 我不知道, 我只知道我永不會再去太子糖百府!!!!順便一提, 我是晚上七點幾去的, 入面只有兩個客, 不知道為什麼男待應會擺出一副不耐煩的表情, 而且不願出聲, 問他問題也只是輕輕點頭!!!
叫0左個芒果西米露, 冇想過會差到食唔落!!!!!
白白浪費0左$25

2012-03-01