聖誕節無得出街,唯有留係屋企打邊爐睇全民造星慶祝😹朋友專登由紅磡入黎,仲好好去左買呢間黃店手調飲品比我🥳第一時間見到杯飲品個陣即刻忍唔住要影相😍對於無藝術天份既我黎講,畫得太得意!每隻杯都由店主親手畫上去,仲要加上#save 12#願平安歸香港 #bringthemback 既字眼👏🏻我揀個杯係中間個杯💫海鹽芝士奶蓋烘焙烏龍茶 $26因為上次去黃埔食完個芝士奶蓋之後,念念不忘🤪但唔知係米我自己走全糖既關係,感覺唔夠味🤦🏼‍♀️而芝士奶蓋口感唔太豐富,稀身少少🤏但我認為同未有即時飲有關係。因為兩位朋友都話佢地個杯好好飲,(佢地唔怕肥,飲全糖💁🏼‍♀️)疫情關係我就無試飲了。下次要再買佢其他飲品試下先🙆🏻‍♀️大家都要繼續支持黃店吖,最好當然係周圍試下,唔好只係支持固定幾間💪🏻
聖誕節無得出街,唯有留係屋企打邊爐睇全民造星慶祝😹

朋友專登由紅磡入黎,仲好好去左買呢間黃店手調飲品比我🥳

我揀個杯係中間個杯

💫海鹽芝士奶蓋烘焙烏龍茶 $26

2020-12-26
20 分鐘 (堂食)
下午茶