2018-09-01 706 瀏覽
每一次經過都見到有好多好多人排隊,所以今次為咗一定要唔駛排隊就食到,我同朋友六個人已經一早五點鐘嚟呢度等位啦。一去到不出所料已經有少少人喺度排隊啦,我哋一路等嘅時候,就越來越長龍,雖然有食兩個鐘,但如果遲來等到九點都唔知有冇得食呀!一坐低就望望餐牌,每個菜式大約都係$200左右。不過唔好睇佢價錢好似有啲貴,其實佢食物嘅份量全部都好大份架,再加上芝士加持,食少少都可以好飽我個人最鍾意食呢就係呢一款芝士炸意粉波,可能係因為是第一道食物,所以特別好食.至於個蝦意粉同埋芝士四重奏意粉就覺得不過不失,果然芝士配意粉係好夾的!牛扒呢我就覺得,可以渡駛係度食啦,因為係依度梗係叫番啲同芝士有關嘅菜式會比較好啦。有味係一般,仲有啲燶咁我就有個朋友好鍾意食泰式生菜包嘅,所以佢就忍唔住叫咗呢一個生菜包啦。咁依間當然唔係一間泰式餐廳啦,所以佢真係完全唔啱我哋口味啊最後因為太飽啦,我哋六個人就只係叫咗兩款蛋糕嚟食。朋友生日我哋就可以特別要求佢幫我地寫上生日快樂你隻碟上面啦。不過依度嘅環境真係令人覺得好辛苦,燈光真係好暗苦。希望餐廳唔好成日懶有情調咁,搞到啲燈咁黑啦,因為睇嘢真係好辛苦㗎。

一坐低就望望餐牌,每個菜式大約都係$200左右。

餐前麵包
2018-08-26