2015-06-26
芝士排骨超正我一直深信多人既地方一定好食,呢間119真係好跨張,早排同朋友就去試左真係超多人,我地等左成個幾鐘,不過好食就係值得既入面冷氣好強勁,一D油煙味都無。餐牌係好似點心紙咁,自行落單,款式都算多,而且唔貴,幾十蚊就有交易我地成班仔梗係啤啤佢,呢度有個特飲,見到人人都叫,成支倒插係杯度,好過引, 其實係啤酒加少少果醬,甜甜地幾正仲有真露,食韓餐當然要飲鐵剷芝士排骨濃郁既芝士包住排骨一齊食,好罪惡,但好好食厚厚芝士包排骨,開頭自己整到手忙腳亂,後來愈整愈成功,好好玩牛肉生菜包味道唔錯,辣辣地,不過生菜好細塊,包唔晒成舊肉,搞到成只手濕晒,好難搞雜菜海鮮煎餅上面吱滿沙律醬,味道幾開胃,不過食唔出有好多既海鮮,但價錢平,都唔錯既~
芝士排骨超正
我一直深信多人既地方一定好食,呢間119真係好跨張,早排同朋友就去試左 真係超多人,我地等左成個幾鐘,不過好食就係值得既 入面冷氣好強勁,一D油煙味都無
。餐牌係好似點心紙咁,自行落單,款式都算多,而且唔貴,幾十蚊就有交易 我地成班仔梗係啤啤佢,呢度有個特飲,見到人人都叫,成支倒插係杯度,好過引, 其實係啤酒加少少果醬,甜甜地幾正
仲有真露,食韓餐當然要飲 鐵剷芝士排骨 濃郁既芝士包住排骨一齊食,好罪惡,但好好食
厚厚芝士包排骨,開頭自己整到手忙腳亂, 後來愈整愈成功,好好玩 牛肉生菜包
味道唔錯,辣辣地,不過生菜好細塊,包唔晒成舊肉,搞到成只手濕晒,好難搞 雜菜海鮮煎餅