2020-07-13 446 瀏覽
No Milkshake No Life (石硤尾)一早睇中左呢間No Milkshake No Life,餐廳佈置好靚之餘,仲係芝士控必到餐廳😍襯週末有時間,就去排隊等食飯😛。。🔘焦糖杏仁碎百利甜酒 | $69評分: 🌕🌕🌕🌕🌗評語: 大愛!奶昔有濃濃焦糖味,伴隨著一陣淡淡Baileys酒香,而每一啖奶昔都有食到一粒粒嘅杏仁碎,奶有口感👍🏼。。🔘菠菜蕃茄烤芝士治 | $70評分: 🌕🌕🌕🌕🌗評語: 三文治面頭灑滿芝士碎同芝士粉,三文治內𥚃啲芝士多到滿瀉🤤🤤名乎其實全部都芝士,每一啖都係芝士嘅鹹香味。麵包本身烤至脆身,仲有啲燒焦味,口感一流👍🏼菠菜同蕃茄除左為三文治加添口感同味道外,仲減輕左油膩感。。。🔘烤芝士炸薯條 | $40評分: 🌕🌕🌕🌗🌑評語: 薯條被芝士完全遮蓋住,望到都覺得正🤤芝士上再灑左啲紫菜粉同BBQ調味粉,觀感有100分!但可能炸完薯條後,需要放入烤爐焗芝士,為免薯條過熟而抽乾水份,所以未有炸至脆身。。。🔘香辣雞翼 | $58評分: 🌕🌕🌕🌗🌑評語: 單骨雞翼容易入口,雖然話香辣但食落唔算好辣,點埋佢d酸酸甜甜嘅醬汁食,好開胃。。。🔻店員好好禮貌,尤其係帶位收錢果位👍
No Milkshake No Life (石硤尾)

焦糖杏仁碎百利甜酒

評分: 🌕🌕🌕🌗🌑

香辣雞翼

🔘香辣雞翼 | $58
評分: 🌕🌕🌕🌗🌑

🔻店員好好禮貌,尤其係帶位收錢果位👍🏼
🔻食物質素好高
🔻三文治好飽肚,量力而為唔好嗌太多😂
🔻深水埗與石硤尾之間,邊行過去都得
推介指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
焦糖杏仁碎百利甜酒