2018-04-10
我係一個超級鍾意食所有撻類嘅食物 基本上每一間係香港出名食撻嘅地方我都有食過而且我每一次行過一啲買蛋撻芝士撻牛奶撻嘅地方都會忍唔住買返一個嚟食所以今次放工經過左上環呢間天樂烘焙 又見到啲芝士撻排得靚靚咁所以就忍唔住買返一個嚟食啦🤤因為其實佢都差唔多閂門所以買到嘅芝士撻都唔係好新鮮嗰隻 但係因為佢嗰個爐係可以一路keep住啲芝士撻係暖嘅 !所以都可以接受😛😛見到個芝士撻上面有啲黑色一點點 應該係用咗火槍燒咗個面頭所以就搞到咁樣 外貌上可能靚咗少少但係食落去就無乜分別通常芝士撻嘅撻皮都會係牛油皮 都好少話見到有酥皮 呢度嘅牛油皮牛油味好夠 而且佢既芝士雖然唔會係新鮮出爐但都會有少少流心效果! 食完成個撻會有少少濟 不過都值得比起其他日本嘅過江龍佢$13平好多而且質素都差唔多!😌性價比極高啊!但係比起城大嗰個芝士撻真係爭小小啦😂😂😂
基本上每一間係香港出名食撻嘅地方我都有食過
食完成個撻會有少少濟 不過都值得