2024-05-26
👽UFO 芝士火鍋 $288每次去呢間食,都會見到好多枱會食呢個,呢個ufo係呢間既招牌,必點💖💖 有專人幫您炒芝士🧀 六款口味揀兩款,我地揀左蜜糖蒜香烤雞同三重芝士烤雞,呢個烤雞都係無骨~~啖啖肉卷住啲芝士一齊食🤤🤤極度邪惡‼️‼️唔夠芝士仲可以額外加錢添❣️💖三重芝士烤雞落左勁多芝士粉已經好好食 再加埋熱熔芝士簡直係極濃味芝士,好邪惡😆🤣不過我覺得蜜糖蒜香味同熱熔芝士比較夾啲,肉質都係好滑唔鞋😋😋兩個人食呢個都好飽😂⚠️🌹韓式玫瑰醬炒年糕$165充滿創意感既年糕,除左呢個口味仲有其他都有創意,真係令人唔知揀邊個好😂😂真係希望佢會出半半年糕 甘就唔洗甘難揀🤣🤣最特別係呢度年糕仲混合埋意粉🍝幾得意!✨呢款配料仲有魚糕、煙肉、蕃茄,味道好食 ,不過就完全食唔出玫瑰味 真係有啲失望 但整體都係好食~食食下仲懷疑佢係咪比錯添🤔
🌹韓式玫瑰醬炒年糕$165