餐廳: Route 83 (廣福道)
資訊:

2019-06-28 380 瀏覽
今日難得入到黎大埔係我to try list 一直有一間我好想試既餐廳😊😊😊就係呢間route 83啦 今日一於試試佢先😊鋪頭就甘望入去有啲細 但其實行入去仲有一個幾大既地方 坐滿都應該可以坐到30-40人😊😊平日六點黎到晤需要排隊 直接入得我叫左網上最多人推介既熔岩芝士醬牛肉漢堡😍😍要等大概十五分鐘一黎到已經嗅到好香好香 一揭開個包 嘩多芝士到滿瀉😍😍😍😍😍真係芝士迷既天堂牛肉好厚身 亦都好重牛味 medium rare 晤食生既可能要留意番粗薯條炸到岩岩口 芝士醬多到可以自制芝士薯條 今餐真係幾滿足❣️
今日難得入到黎大埔
係我to try list 一直有一間我好想試既餐廳😊😊😊