2019-04-20 59 瀏覽
成日都出旺角但係只係經過呢間舖頭而今次就專登去試一試,因為有芝士雞煲🧀🧀名為滾喜火鍋❤️❤️————————————————對比其他任食嘅舖頭,呢間價錢已經唔算太貴最抵正價時段$188(美國肥牛)(7pm前離座或9:30pm入座可以減$20)(星期五、六、日及公眾假期加$10)根據你揀牛肉質素(美國肥牛$188,安格斯牛肩胛$208,高級安格斯牛小排+美國桶蠔$278)而有唔同價錢呢間最吸引之處係可以任食芝士雞煲⭐️⭐️,市面上真係搵唔到太多可以任食芝士雞煲嘅舖頭,反而麻辣雞煲就比較多(呢間其實都可以揀食完芝士雞煲之後再食麻辣雞煲👍👍或者一直食麻辣雞煲),而且係真心好食,雞肉好嫩滑,芝士嘅份量亦都十分足夠,所以我地都加多左兩轉芝士雞煲食完雞煲之後,就當然係打邊爐嘅部分啦‼️‼️我地雖然係揀左美國肥牛,但係其實質素都幾唔錯,又唔會太肥膩,雪花比例平均,牛味幾濃郁,肉質都好鮮嫩,入口即溶😍😍另外亦都有牛舌供應,亦都好值得Encore‼️而且最特別嘅係呢度有鹹蛋炸魚皮供應😱😱,呢個確實幾罕見,而且鹹蛋炸魚皮同嗰湯底好match
成日都出旺角
但係只係經過呢間舖頭
而今次就專登去試一試,因為有芝士雞煲🧀🧀
名為滾喜火鍋❤️❤️
————————————————
對比其他任食嘅舖頭,呢間價錢已經唔算太貴

• 芝士雞煲
  • 雪花肥牛