2004-10-01 19 瀏覽
跟餐加$11 (以前加$10咋) 有芝士餅或蘋果批, 每次我都揀芝士餅! 芝士味道唔算好濃, 又有少少檸檬既味道, 幾fresh, 質感都幾好, 唔會硬實實咁, 又唔覺得漏, 餅底唔厚, 都幾脆! 伴碟加左兩片士多啤梨和桃, 仲有少少朱古力粉! Size 都好適當, 食完個餐, 再食埋芝士餅, 剛剛好!蘋果批我都食過一次, 翻熱過先上枱, 食既時間係暖暖地, 個批唔太油唔太酥,ok既! 餡有蘋果肉, 提子乾, 份量唔多, 味道甜甜地, 有少少玉桂味, 都ok, 不過唔算特別特出, 所以只食過一次, 但好過有d 地方所做既蘋果批係好甜, d蘋果醬好“傑”, 好漏! 個人覺得意粉屋既芝士餅好味過蘋果批!

個人覺得意粉屋既芝士餅好味過蘋果批!