2009-08-12
大約上個月星期六路過此店, 店外貼滿很多明星照, 但明星多感覺不是因為呢家好味, 係因為其他原因 (例如佢有做過幕後? 佢朋友係做明星?)Anyway 叫了碗芝士麵, 因為我幾鐘意芝士 , $3x一碗芝士麵食評:# 芝士味算有少少, 但只係得少少, 麻麻地 (應該係廚師吝嗇唔落芝士所致 )# 份量少, 個胃一般size既會唔飽, 我諗細食先覺飽 (麵好平姐, 多D麵唔洗死? )# 總結一般但價錢$3x偏貴 (應該$2x 嗎)再上一次係食set dinner (即係餐送飲品), 叫了豬扒意粉, 好似係$28-29# 汁係深色甜甜地, OK啦# 豬扒唔硬既, 都係OK啦# 總結又係一般但價錢可接受其他事項:# 職員無咩表情, 態度一般, 不過不失# 佢個電視有時壞壞地, 接收不良 # 個廁所成日掛住個牌話壞, 但我見職員照入去, 所以我照入做乜成日都話廁所壞, 佢地究竟想點啦?去第二間食好過, 有更好選擇, 呢間只屬中下
芝士麵食評:
# 總結一般但價錢$3x偏貴 (應該$2x 嗎)
# 汁係深色甜甜地, OK啦
# 豬扒唔硬既, 都係OK啦
# 總結又係一般但價錢可接受
其他事項:
# 職員無咩表情, 態度一般, 不過不失
# 佢個電視有時壞壞地, 接收不良
做乜成日都話廁所壞, 佢地究竟想點啦?
去第二間食好過, 有更好選擇, 呢間只屬中下