2018-09-30 644 瀏覽
小秘書星期五半夜開始發燒,諗住食粒退燒藥就搞拈😷琴日一起身仲趕去九龍灣攞回鄉証,中途果三個鐘真係難頂,因為成朝無食過嘢,本來約咗朋友喺銅鑼灣都無力過去,諗住去Megabox食啲嘢頂住先... 點知未食到一半都已經無辦法食落去,唯有坐的士去睇醫院睇門診。醫生話而家啲菌好鬼惡,建議小秘書留院一晚穩陣啲... 唉 真無估唔到咁嚴重 個頭因為勁痛,成晚都瞓得唔好,今朝等醫生巡完房知道無咩事道急急腳出院👉🏻👈🏻 醫生話小秘書無事... 即係好返哂啦😄 個肚鬼咁餓,但係又無氣無力周圍走,去搵啲小食🥤🍰 食飽就返屋企瞓覺啦 個口好淡,個腦話我知要食啲甜嘢,諗住入starbucks整件芝士蛋糕,加杯「綠茶星冰樂」(又飲凍嘢....)就perfect 喇!好可惜蛋糕賣哂😪 只好揀我第二至愛「芝脆多」😋 加熱咗嘅「芝脆多」面頭有一層半溶嘅芝士,咸咸地好配合,飲埋杯「星冰樂」直頭藥到病除🤣🤣

醫生話而家啲菌好鬼惡,建議小秘書留院一晚穩陣啲... 唉 真無估唔到咁嚴重[撇嘴] 個頭因為勁痛,成晚都瞓得唔好,今朝等醫生巡完房知道無咩事道急急腳出院👉🏻👈🏻

醫生話小秘書無事... 即係好返哂啦😄 個肚鬼咁餓,但係又無氣無力周圍走,去搵啲小食🥤🍰 食飽就返屋企瞓覺啦 [睡] 個口好淡,個腦話我知要食啲甜嘢,諗住入starbucks整件芝士蛋糕,加杯「綠茶星冰樂」(又飲凍嘢....)就perfect 喇!好可惜蛋糕賣哂😪 只好揀我第二至愛「芝脆多」😋 加熱咗嘅「芝脆多」面頭有一層半溶嘅芝士,咸咸地好配合,飲埋杯「星冰樂」直頭藥到病除🤣🤣
2018-09-30