2022-10-12 477 瀏覽
唔愛蔥,因為有陣草味🍃但卻愛極芫茜!一直都期待試呢間芫茜麵咁岩果日去土瓜灣搵朋友,即刻諗起《西口西麵》其實店名都真係幾緊要,佢既名順耳得黎仲好植入式🤯~香辣花甲湯$41~本身入面包:花甲、麵底、生菜、豆卜、金菇我再+蘿白$6,鮮蝦雲吞$9多菜脯&芫茜·麵底我選粉絲,雖然本身外賣分湯,但食果陣我都食左幾耐下(因為太大碗),粉絲吸哂味但唔會吸哂水·外賣影相個樣唔靚,但真係爆哂茜,仲要唔使加錢,讚💯·個香辣湯底不得了!我本身好驚辣會破壞左碗湯既鮮甜,但我朋友話堅正(佢平時食BBBB辣),好!我信你!果然冇信錯⋯佢果種係會食上癮既👉👈·花甲唔算超鮮甜,但勝在冇沙,同量多,我諗冇10粒都20粒,簡直以本傷人囉🤣·佢既份量令我失預算,我本身仲驚唔飽,但食到一半已經飽飽地,要慢慢吹水慢慢食先食哂·鮮蝦雲吞一般貨色,唔使專登食·反之蘿白呈半透狀,望落已經索哂味,仲要甜喎題外話❗️間舖可以WhatsApp 落單,講明幾點拎,店主夫婦仲好nice

唔愛蔥,因為有陣草味🍃
但卻愛極芫茜!
一直都期待試呢間芫茜麵
咁岩果日去土瓜灣搵朋友,即刻諗起《西口西麵》
其實店名都真係幾緊要,佢既名順耳得黎仲好植入式🤯

~香辣花甲湯$41~
本身入面包:花甲、麵底、生菜、豆卜、金菇
我再+蘿白$6,鮮蝦雲吞$9
多菜脯&芫茜

·外賣影相個樣唔靚,但真係爆哂茜,仲要唔使加錢,讚💯
·鮮蝦雲吞一般貨色,唔使專登食
·反之蘿白呈半透狀,望落已經索哂味,仲要甜喎

題外話❗️

外賣自取